За нас

За нас
Туристическа Агенция "Домика Тур" e лицензиран Туроператор и Туристически Агент с удостоверение за регистрация РКК-01-05836 /18.04.2007 г- издадено от Държавната агенция по туризъм.
Нашият екип активно работи на българския туристически пазар, като предлага комплексни туристически услуги: индивидуални и групови пътувания, застраховки, самолетни билети, хотелски резервации в цял свят, екскурзоводски услуги, автомобили под наем,круизи организация на семинари и конференции.

Екипът на Домика Тур е изграден от млади и амбициозни хора, с необходимата професионална квалификация в областта на туризма, които работят с много търпение и коректност , за да ви предложат най-добрите решения за вашето пътуване, съобразени с Вашия бюджет.
Нашите предложения към Вас:

ТУРИЗЪМ В СТРАНАТА

Ваканции в страната на море и планина през всички сезони.
Организирани мероприятия: търговски презентации, конференции, семинари, фирмени партита.
SPA програми.
Алтернативени програми: еко-, селски туризъм, пешеходни турове
За чуждестранните партньори на нашите корпоративни клиенти - посрещане, трансфер, хотелско настаняване, екскурзионни програми, културни прояви, фолклорни вечери.

ТУРИЗЪМ ИЗВЪН СТРАНАТА

Индивидуални пътувания по планиран от Вас маршрут
Бизнес турове до Eвропа, Дубай, Тайланд, Хонг Конг, Китай
Самолетни екскурзии
Автобусни екскурзии -Париж, Виена, Мюнхен, Рим, Венеция, Лондон, Брюксел, Амстердам, Женева, Цюрих, Мадрид, Барселона,Турция, Гърция и др.
Летни курорти и почивки до Екзотични острови; Страни с исторически забележителности; Круизи по река Дунав, Египет, Карибите, Скандинавските фиорди Средиземно море
Ски курорти- ски почивки

Програми -Златна Възраст - с преференциални цени за пътуване на хора над 55 години в страни от Европейския съюз

ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ
Хотелски резервации за цял свят - предлагаме богат избор на хотели от категория 2 звезди до категория 5 звезди във всяка точка от земното кълбо, подходящи както за бизнес пътувания, така и за лични пътувания и почивки, като се съобразяваме с желанията на всеки един клиент.

Самолетни билети до всяка точка на Вашето пътуване.
Специални отстъпки за корпоративни клиенти.
Туристическа агенция “ДОМИКА ТУР” работи с всички авиокомпании, които имат представителства на територията на България.

Предлагаме и ЧАРЪТРНИ ПОЛЕТИ ПО ПРОГРАМАТА НА ТUI

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

ТУРОПЕРАТОРЪТ е застрахован по смисъла на чл. 97, ал.1 от Закона за туризма в ЗК Лев Инс АД със застрахователна полица № №13052310000671 / 27.9.2023 г

Банкова сметка :

Домика Тур ООД
Обединена българска банка АД
BIC / SWIFT: UBBSBGSF
Сметка в лева: IBAN:BG51UBBS80021082499940Удостоверение за регистрация за Туроператор и Туристически агентЗастрахователната полицаДруги документи


Цел на процедурата:
Осигуряването на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19 на българските микро-, малки и средни предприятия, извършващи туроператорска и/или туристическа агентска дейност по Закона за туризма.
РЕЗУЛТАТИ от подкрепата по процедурата:
По проекта се осигуряват оборотни средства, с които дружеството да посрещне част от разходите си за оперативен капитал като материали и консумативи, външни услуги , битови разходи, заплати и осигуровки, необходими за преодоляване на недостига на средства за справяне с последиците от пандемията COVID-19 и се гарантира нашата стабилност и устойчивост, като запазихме и работни места. Благодарение на тази подкрепа фирмата ще може да продължи дейността си.

РЕЗУЛТАТИ от подкрепата :
Осигуряват се оборотни средства, с които дружеството да посрещне част от разходите си за оперативен капитал като материали и консумативи, външни услуги , битови разходи, заплати и осигуровки, необходими за преодоляване на недостига на средства за справяне с последиците от пандемията COVID-19 и се гарантира нашата стабилност и устойчивост, като запазихме и работни места. Благодарение на тази подкрепа фирмата ще може да продължи дейността си.

Удостоверение - Администратор на лични данниЗастраховка Киберсигурност на личните данни