СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Автобус

Свети Валентин в Солун - хотел 5*

» Маршрут
София – Дупница – Благоевград – Сандански - КПП Кулата- Солун
» Дати:


3 дни / 2 нощувки

цена от: 299 лв.

 Свети  Валентин в Солун

 

 ХОТЕЛ WELLNESS SANTA RESORT 5*.

 

ДАТА  НА ОТПЪТУВАНЕ:14  ФЕВРУАРИ 2020

 

 

1 ДЕН: 14/02/2020: Отпътуване от София в 7:00 часа от паркинга на Стадион Васил Левски по маршрут София – Дупница – Благоевград – Сандански -  КПП Кулата.  Пристигане в Солун ранния следобяд. Свободно време в града. Отпътуване за Перея / курортната част на Солун, на 18 км. /. Настаняване в хотел Wellness SantaResort 5*. Романтична вечеря на сет меню в скай ресторанта на хотела. Нощувка.

 

2 ДЕН:15/02/2020: Закуска. Свободен ден или по *желание посещение на MediterraneanCosmosMALL с възможност за шопинг, обяд, разходка / около 4 часа престой /. Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН: 16/02/2020: Закуска. Отпътуване обратно за България през КПП Кулата. Пристигане в София вечерта.

 

 

 

Цена :

На човек

На човек в двойна стая

299.00 лв.

Доплащане за единична стая

145.00 лв.

 

 

 

 

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с комфортен автобус;

*        2 Нощувки със закуски и 1 нормална вечеря  в хотел WELLNESSSANTARESORT5* /www.santahotel.gr /;

*        Романтична Вечеря на 14.02 с включена бутилка вино за двама;

*        Вътрешен басейн и фитнес – безплатно;

*        WI-FI в хотела;

*        30% отстъпка на услуги в СПА центъра на хотела;

*        Медицинска застраховка “Помощ припътуване в чужбина”  с покритие  5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София  / лица до 5 и над 64 год. имат доплащане /;

*        Водач през цялото пътуване;

 

 

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

*        Посещение на MediterraneanCosmosMALL – 5 евро на човек;

/ провежда се при мин. брой 15 туриста /. Записването става на място !

*        Разходи от личен характер;

*        Доплащане за тръгване от Пловдив – 25.00 лв. на човек двупосочно;

 

 

 

ВАЖНО: От 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер на 4 евро на стая на вечер / за хотел 5*/. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна.

За туристите желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 60.00 лв. от пакетната цена. Те не ползват и застраховка. Стаите за туристи със собствен транспорт са лимитирани и подлежат на пре-потвърждение.

 

Wellness SantaResortе нов 5* хотел в Солун, разположен на плажа в Агиа Триада, на 18 км от центъра на Солун. Разполага с вътрешен басейн и СПА център с голямо разнообразие от услуги. Хотелът е идеално място за почивка целогодишно, предлагайки луксозно настаняване с изключително качество на услугите. Стаите са в класически средиземноморски стил, баните с гранит и мрамор. В хотела има безплатен WIFI, климатик, сателитна телевизия. На разположение на гостите е лоби бар, безплатно ползване на фитнес и вътрешен отопляем басейн. Модерният СПА център предлага широка гама от услуги като сауна, био сауна, парна баня, емоционален душ, леден фонтан и студена кофа, маникюр и др.

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  40човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕпри недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗД Евроинс АД, гр. София, бул. Христофор Колумб № 43, Застрахователна полица   № 03700100002357. Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa

Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 3.00 лв. на човек за престоя. Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 6.00 лв за престоя.

 

 

Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване:Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.